5 antwoorden op “Toekomstige nesten”

 1. Beste,

  Ik ben namelijk geïnteresseerd in het kopen van een pup. Is het mogelijk om de kostprijs te weten en ook wat er allemaal in orde wordt gebracht qua vaccinaties, ontworming,…

  Met vriendelijke groeten,

  Nenad Tevanovic

  1. we hebben momenteel een werklijn nestje liggen bij mijn dochter.
   Zijn nu 4,5 week oud allemaal heel donker wolfsgrauw. Kijk maar bij Joyce van Eck op facebook.

 2. Beste Yvonne,

  Mijn man en ik zijn grote liefhebbers van de Duitse herdershonden. In september van dit jaar hebben we onze laatste herder op 13-jarige leeftijd moeten laten inslapen als gevolg van degeneratieve myelopathie. Vanaf het voorjaar 2019 willen we stilaan op zoek gaan naar een pup. Ik heb dan ook eens op uw website gekeken en vroeg mij af of jullie dekken met Collin Groovy v.d. Ybajo Hoeve?

  Alvast bedankt voor de info.

  Met vriendelijke groeten,

  Kim Buytaert

  1. Collin Groovy zit in Amerika bij zijn eigenaar.
   Wij hebben wel een dochter van Collin Groovy laten dekken. Prada du Parc a Mitrailles. Ze is nu 3,5 week dragend.
   Indien u vragen heeft kunt u beste mij bereiken via info@ybajohoeve.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *